Magunkról

Kik vagyunk

A Menalux standard minőséget jelent a háztartási készülékek porzsákjai, szűrői és tartozékai terén. Az általunk gyártott cserélhető alkatrészekkel minden porszívó és otthon frissen tartható. Cégünk küldetése, hogy a vásárlás utáni készülékkezelési szolgáltatások egyszerűek, megbízhatóak és mindenki számára megfizethetőek legyen. Megbízható innovációnk egészségesebb otthonokat és tisztább világot teremt.

Termékeinket a világ egyik legnagyobb háztartási eszközöket gyártó cége, az Electrolux gyártja. Közös globális jelenlétünk és tapasztalatunk révén a porszívók és a porzsákok egyik legnagyobb forgalmazójává váltunk.

Innováció az egészségesebb otthonokért

Cserélhető alkatrészek, melyek minden porszívót és otthont frissen tartanak

Függetlenül attól, hogy hol él, vagy milyen porszívót használ, otthonának mindig egészségesnek és friss levegőjűnek kell lennie.

Ezért gyártunk különféle márkákkal kompatibilis porzsákokat, szűrőket és tartozékokat, amelyek csökkentik a beltéri szennyeződéseket, és mindenhol meghosszabbítják a készülékek élettartamát.

A szín

Ezen a webhelyen az összes termék és azok csomagolása a kompatibilis márkák színével van megjelölve.

Márka és modell

Porszívójának márkáját és modelljét a porszívó hátulján találja.

DURAFLOW™ Fresh anyag

DURAFLOW™ Fresh anyag

A Menalux kiváló minőségű porzsákjai DURAFLOW™ Fresh anyagból készülnek.

Az élvonalbeli technológiának és mérnöki munkának köszönhetően megelőzi a takarítás utáni kellemetlen szagokat az otthonában. Hosszabb használatot biztosít, és egészen a zsák megteléséig segít fenntartani az erőteljes szívóteljesítményt.  A DURAFLOW™ Fresh anyag garantáltan magas szintű szűrést biztosít az egészségesebb otthoni környezet érdekében.

Legyőzi a kellemetlen szagokat

A DURAFLOW™ Fresh anyag jóvoltából nyoma sem marad a kellemetlen szagoknak, és a porzsák hosszabb ideig friss marad.

 

A Menalux porzsákok 3 rétegűek: 
Az első réteg megállítja a részecskéket, és csökkenti számukat. 
A második réteg természetes olajat tartalmaz, ami segít véglegesen semlegesíteni a szagokat, és felfogja a molekulákat. 
A harmadik réteg a levegő tisztaságáról gondoskodik, hogy a káros részecskék ne kerülhessenek a levegőbe.

Akár 50%-kal hosszabb élettartam

A szintetikus DURAFLOW™ Fresh porzsákok akár 50%-kal tovább használhatók a hagyományos, papírból készült porzsákokhoz képest. Ez az anyag szerkezetének köszönhető, ami által a zsákban még több por gyűjthető össze, ugyanakkor a zsák telítődésével sem csökken a szívóteljesítmény.

Felsőfokú szűrés az egészséges otthoni környezetért

A kimagasló minőségű, szintetikus DURAFLOW™ Fresh anyag optimális légáteresztést és jobb szűrőteljesítményt kínál a papírból készült porzsákokhoz képest. Ez azt jelenti, hogy a DURAFLOW™ Fresh porzsákok ideálisak az allergiában szenvedők számára, és hozzájárulnak az egészségesebb otthoni környezet megteremtéséhez is. Az innovatív lezáró technológia arról is gondoskodik, hogy a megtelt porzsákokat higiénikusan lehessen eltávolítani.

TÜV által jóváhagyott minőség

Tesztelt és tanúsított termék!

 

A Menalux termékek minőségét a TÜV Rheinland Group ellenőrizte – az ő jóváhagyásuk valóban garancia a minőségre. A TÜV Rheinland Group az alábbi kritériumok alapján vizsgálta be és hagyta jóvá a DURAFLOW™ Fresh anyagot: szívóerő, élettartam és szűrőteljesítmény.

 

Ez azt jelenti, hogy egy független, nagyra becsült, a vásárlók bizalmát élvező intézet ellenőrizte és hagyta jóvá a DURAFLOW™ Fresh porzsákok biztonságát és minőségét.