A Menaluxról

A Menalux a világ egyik legnagyobb háztartási eszközöket gyártó cége, az Electrolux által gyártott, adaptálható fogyóeszközökhöz és tartozékokhoz használt márkanév. A Menalux az egész világon jelen van, és több éves tapasztalatot szerzett már az ilyen termékek gyártásában és forgalmazásában.

A Menalux az éppen aktuális porszívómárkákhoz tartozó porzsákok és tartozékok kiterjedt és innovatív termékcsaládján kívül kis készülékekhez és háztartási gépekhez is kínál fogyóeszközöket és tartozékokat, így gondoskodva minden olyan igényről, amely az otthon bármely részében használt háztartási készülékekkel kapcsolatos. 

A minőség és az innováció mindig is hajtóerőt jelentett számunkra. A porzsákokhoz használt új fajta műanyag DURAFLOW™ fresh anyag hosszabb élettartamot kínál, emellett állandóan nagyobb szívóerőt biztosít a porzsák feltöltődése közben, továbbá jobb szűrőrendszert az egészségesebb otthoni környezet érdekében. A Menalux a szintetikus porzsákok első olyan gyártója, aki a termékek minőségét a TÜV Rheinland Csoporttal vizsgáltatta be, mely csoportnak a hitelesítése valódi garanciát nyújt a minőségre.

.

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – A BÁMULATOS SZINTETIKUS PORZSÁK  

TÜV ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT MINŐSÉG

A Menalux az első olyan szintetikus porzsákgyártó, amely termékei minőségét a TÜV Rheinland Group révén ellenőrizte - az ő jóváhagyásuk valóban garancia a minőségre. A TÜV Rheinland Group az alábbi ...

Menalux színrendszer

Gyors és egyszerű! Sok ember számára problémát jelent a megfelelő porzsák megtalálása. A Menalux Színrendszernek köszönhetően ez ma már könnyű feladat! Csak nézze meg, hogy milyen színű porszívójának ...