Menalux színrendszer

Gyors és egyszerű!

Sok ember számára problémát jelent a megfelelő porzsák megtalálása. A Menalux Színrendszernek köszönhetően ez ma már könnyű feladat! Csak nézze meg, hogy milyen színű porszívójának a márkája.

A Menalux a jelentősebb porszívómárkákat hat csoportba sorolta be. Mindegyik márkacsoport kapott egy bizonyos színt és egy 4 jegyű kódrendszert. Mindegyik csomagolásnak megvan a saját 4 jegyű kódja, amely könnyen megjegyezhető és megkereshető az üzletek polcain.

Porzsákját könnyen megkeresheti a képernyőn keresztül

Az üzletek polcain a Menalux csomagok a porzsákok kódjának növekvő sorrendjében balról jobbra vannak elhelyezve.

Ennek eredményeképpen minden színkód egységes elrendezésben látható, még az egyes színskálákon belül is. Amint sikerül felismernie a porszívómárkának megfelelő színt, és azonosítania a szükséges porzsák számát, rendkívül gyorsan és könnyen kikeresheti ezen a Menalux polcon az Önnek megfelelő porzsákot.

Ismeri porszívójának márkáját és pontos típusát 

Keresse meg porszívómodelljét a menalux weboldalán. Válassza ki a „porzsák” kategóriát, majd a porszívómárkát, -sorozatot és -modellt. Kattintson a megjelenő porzsákra és keresse meg a megfelelő színt és a zsákot jelző hivatkozást.

Vagy

Keresse meg porszívómodelljét az  Áruházi útmutatóban vagy az ABC-sorrendben felsorolt márkák és modellek listájában, ahol az Ön porszívómodellje mellett megtalálja a megfelelő színt és a zsákot jelző hivatkozást. Ezután lépjen a megfelelő színre és a számsort követve keresse meg porszívózsákját.

 

Más márkájú porszívóhoz való porzsák azonosítóját kapta meg

A zsákok gyártóinak ábráján megtalálja a megfelelő Menalux hivatkozási és színkódot. Ezek után váltson át a megfelelő színre, és keresse ki a számok sorrendjét követve a saját porszívójához tartozó zsákot.

Porszívómárkájának és -modelljének megnevezését a porszívó hátoldalán találja.